Monark X

Mitt band spelade även på Peace and love. Det var ju lite fett:P Vi spelade i ett öl-tält där vakten hade klockat ca 2000 pers. Dock så var det folk som satt och tog det lugnt en bit ifrån scenen men vi hade iaf våra vänner som ett härligt stöd:D Tack ni är bäst! Jag hälsade till mitt camp ("Camp hate") och körde ett privat solo för några kände och för två främmande personer som jättegärna ville höra ett saxsolo när vår spelning var över;P

Övriga band som jag såg var:

Volbeat- Grym sångare och trummis! Fast kanske lite tråkiga att kolla på men de lät ju som de ska om inte bättre:)
Hoffmaestro Chraa- Var bra men jag tappade bort Malle och Linda. Lite för stor scen för de också tycker jag. Inte samma röjiga känsla som Navid.
Mötley crue- Svinbra live! Sjuk energi från gubbarna:P
Laleh- Inget större fan men hon har ju en vass pipa.
Evergrey- Inget större fan heller men de var helt ok. Bra sångare.
 

Okej det som var bra med festivalen:

NAVID MODIRI OCH GUDARNA!!! Alltså om jag inte har älskat de tillräckligt innan så måste jag ju säga att jag verkligen avgudar dessa pojkar!:D Deras konsert var hur bra som helst! Och det var hur många som helst som såg de dessutom. Tror det kan ha varit runt 1000 pers! Tänkt att jag såg de för ca 3 år sedan då det bara var ett 30-tal personer i publeken. Vilken utveckling! Navid påstod även att detta var det bästa giget hittils för de och det skulle jag nog tro var sant;P Helt jävla underbart var det:D

Suddig bild= Bra röj!

Peace and love festivalen. Vilket skämt!

Jag tror de värnar lite väl mycket om att det ska vara fred på den där festivlen. Man känner sig nästintill som en brottsling när man ska ta sig in på området. Dels kollar de igenom ens packning dvs alla väskor för att se till så man inte har något glas eller vapen med sig. De snodde vår oskyldiga nutella och hade säkert tagit ens parfym om de hittat den. Som tur var hade jag gömt den väl. Hur kan man skada någon med en nutella burk undrar jag?? Sen när man väl kommer in på campingen så får man inte bestämma vart eller med vilka man ska tälta med! Om man inte hade hela sitt gäng med sig samtidigt så bestämde de vart man skulle sätta upp sitt tält. Så vi fick alltså inte bo med alla som vi ville bo med. Tror detta skulle vara för att de skulle fylla upp campingen så mycket som möjligt men va fan halva grejen med festival är väl ändå att man ska få bo med sina vänner?? Så det gjorde oss lite smått irriterade. Sen var det ju så tajt då så vi knappt fick plats att umgås. Tält precis på varje centimeter runt omkring och knappt någon plats att sätta upp presenningen på.

SOL SOL och åter SOL. Vi brände oss som bara den redan första dagen och har försökt att överleva i en ständig hetta med massa skit omkring oss sen dess. Jag vet att man inte ska klaga på vädret när det är fint men att vakna i ett snorhett tält är ingen höjdare. Värmen (ca 30 grader) tog verkligen kål på oss. Mer saker som var dåligt med Peace and love var att allt var omkringflyttat sen förra året. Räknat i gångtakt så låg campingen ca 20 min från parkeringen och ca 20-30 min ifrån stationen. Festivalområdet låg även ca 20 min ifrån campingen. Så om man ville och orkade ta sig i hettan så var det rätt segt att behöva gå dessa sträckor. Väldigt dumt att de flyttat allt. Innan låg campingen och festivlaområdet relativt nära varann.

Vi har iaf bestämt att det inte blir nåt mer besök till denna festival i framtiden. Tror vi har blivit för gamla och bekväma för att platsa in faktiskt;P Vi får väl se hur länge den nu största festivalen i Sverige förblir den största. Känns som det är fler än jag som kommer klaga.    

Nu befinner jag mig i Hultsfred. Vi pallade inte mer utan åkte från Borlänge redan igår kväll runt 6-tiden. Efter en 8-timmars resa vart vi hemma igen.Vi körde både vilse dit och tillbaka. Funderar på att kontakta vägverket för det är så fruktansvärt dåligt skyltat. Inget skoja! Verkligen mega-värde-kasst!

Oj vad jag har klagat nu:P Men vart tog frihetsskänslan med att vara på festival vägen egentligen? Uttrycket "gå lös" har inte direkt kunnat utnyttjas...Jaja trots detta så har vi iaf haft väldigt kul också och varit ett gött-gäng:)

Nu vart praktiken slut. (18/6)

Att bo två månader i Malmö har varit en spännande upplevelse!

* Vi har fått parkeringsböter tre gånger
* Vi har svorit över trafiken i allmänhet. Rödljus till fördärvelse!
* Vi har jobbat gratis och LÅNGA pass (ca 12-14 timmar varje dag)
* Vi har lärt oss hitta någorlunda i Malmö och runt om i skåneland.
* Vi har lärt oss koka kaffe, fixa fika, lunch, middag och köra ärenden. Jag är numera "Coffe master of dome";P

Men framför allt så har vi fått vara med om en otrolig sak. Dvs inspelningen av Anders och Måns nya drama/komedi-serie "Succé duon" som kommer visas på Svt i höst. Det har varit både ris och ros, med hårda dagar och en del stress men det finns nog inga skönare människor än just Anders och Måns! De är helt outstanding! Supertrevliga, superproffsiga och superROLIGA:D Verkligen helt underbara.

Det roligaste med alltihop har ju varit då att få se hur en riktig filminspelning går till och träffa härliga och spännande människor+kändisar:P. Vi har fått se och lära oss vad alla i teamet har för roll och hur viktigt det är att alla verkligen är där och gör sitt bästa för att allt ska gå så smidigt som möjligt. Sanne (scenografen) var en av de som imponerade mig mest. Hon var så himla duktig på det hon gjorde. Hon hade hand om hur bilden såg ut. Dvs all rekvisita och hur det skulle se ut. Hon byggde upp ett helt badrum till en scen t.ex. Riktigt bra jobbat!:) Den scenen kommer btw vara sjukt rolig. Men mer kommer jag inte avslöja;P

På avslutningsfesten fick jag och Carro ett jättefint tack-tal av producenten, samt biobiljetter och en flaska bubbel;P

Pix från praktiken i Malmö


Ilska i viskform...hehe

Carro och jag sitter och viskar under tagningarna. Vi befinner oss just nu på kontoret där vi spelar in ett par scener. Jag och Carro sitter i vårt redigeringsrum medan de andra spelar in på andra sidan väggen.
Carro var precis förbannad (hon svor i tysthet ) på att ljudet inte ville synkas så som hon själv ville. Jag satt jämte och uppdaterade min blogg. Livet är allt bra rättvist ibland;P Allt vi gör och säger sker nu under ytterst möjliga tyyyyyyyyyystnad. 

Studenter!

Studenter till fördärvelse i Malmöstad idag! De är jobbiga som as. De tutar, de visslar, de tjoar, de stojar. Lite smått irriterande när man vill göra Tv. Fick några små-lulliga killar som stod och hängde vid mitt fikabord som försökte sig på att sno åt sig lite juice och kakor. Jag försökte stoppa de och säga att det inte var till de utan till filmteamet men ena killen vägrade ge sig så till slut fick han en rejäl utskällning av självaste producenten. Ki fick han;P Måns tog det sjukt bra när de tjoade och skrek att de ville va med. Då svarade han "En annan gång killar, är det okej?". Asbra var han:P

Självklart gick ALLT i mot oss denna dag. Fikabordet välte i och med all stress samt oljud, termosarna försvann. Tänk er den paniken. INGET KAFFE!!!!;P Och mycket mycket mer. En vanlig dag i kära Malmö helt enkelt. 

Nu efter en helvetiskdag, eller a snarare förmiddag och lite av eftermiddagen, så ska jag och Carro förhoppningsvis få andas ut en liten stund och titta på ett avsnitt av "Desperate housewives". Ska bli SKÖNT!:)

Cp-Karin<3

Bara för att jag gillar henne en liten skvätt;P



Denna tjej har även VÄRLDENS BÄSTA och antagligen LÄNGSTA bloggnamn:

jagkanvaenkorvomjagvillmendetvilljaginte.blogg.se

Hahahahahahahahahaha om vi gillar det namnet;P Inside info för de som
inte är upplysta så är detta ett citat ur en av Navid Modiri och Gudarnas
bästa låtar "God damn".

Sören my blogg-love<3



Jag och Sören spelade lite badminton innan det var dags för fest. En liten
frilufts-förfest skulle man ju kunna kalla det:P KUL va det iaf:D
Vi spelade även in en liten film som jag snarast ska visa upp för Anders
och Måns vid rätt tillfälle. "Ska vi ha kol eller briketter??";P Vi begav oss
sedan, efter en riktig höjdar match ner till kurtinen för att spela brännboll
(trodde vi) men det blev till att bara supa istället:P Vi satt iaf ute först vid
fästningen och sedan drog vi till Campus (PT) där "Animasola" spelade
och sen bar det vidare till Bodegan där jag fann Karin Wetteholm och
Louise Hay mfl som jag mös tillsammans med i sofforna.
Bra initiativ med soffor! Gött e de;P

Gaddad!

Min tatuering:P

Resultatet av min tatuering;P

RSS 2.0